Kaffekvern test – De 3 beste på markedet

Testvinnere for den beste kaffetrakteren 2020

Vi har samlet sammen en gjeng med kaffeelskere, både amatører og profesjonelle for å avgjøre den beste kaffetrakteren på markedet, og vi har aldri sett det bli så enstemmig før. Det har aldri vært enklere å kåre en testvinner enn det har vært med disse kaffetrakterne.

Kaffebrygging er har lenge vært en viktig tradisjon over hele verden flere hundrevis av år, og hva som er god kaffe avhenger veldig av hvor i verden du befinner deg. Det er også tidspunktet vi drikker kaffe på som kan varierer fra land til land. I Norge er en kaffetrakter det vi bruker mest, mens i andre land kan for eksempel en espressomaskin være mer vanlig. Det som er hyggelig med den klassiske kaffetrakteren er naturligvis prisen og at den er enkel å bruke og holder ofte ganske lenge, dette er ikke et produkt som du må bytte ut med det første.

BEST I TEST: Moccamaster Antracit

For de av dere som er ute etter en pen kaffetrakter som ser bra ut på kjøkkenbenken, så har Moccamaster et klassisk og vakkert design til deg. Denne er håndlaget i Nederland og har et klassisk og moderne utseende som garantert kommer til å passe inn på kjøkkenbenken din.

Denne er kjapp og enkel å bruke, noe som absolutt kan være praktisk dersom du har en hektisk morgen og trenger en kopp med kaffe for å få deg opp av senga og starte dagen din. Denne maskinen kan lage hele 10 kaffekopper på bare 6 minutter, så det betyr at du har nok kaffe til hele familien på bare noen minutter, eller om du elsker kaffe like mye som oss så drikker du det kanskje selv også.

Med de to innebygde varmeelementene som kommer, så har du god og varm kaffe når enn du måtte trenge det. Det er også utstyrt med sikkerhet i varmeelementene som skrus av helt av seg selv dersom du glemmer å slå det av selv, noe som fort kan skje en travel morgen, så dette er ikke noe du trenger å bekymre deg for med denne Moccamasteren.

Plass er noe vi synes er viktig for en kaffetrakter, og denne tar ikke mye plass, slik at du kan få plass til den selv om du har et ganske så lite kjøkken, den kommer også med sin egen måleskje slik at du kan oppnå den perfekte kaffen når enn du måtte trenge det.

Klikk her

Hamilton Beach Mest Kaffe for Pengene

En annen vakker og praktisk løsning er levert av Hamilton som kommer med to innebygde funksjoner. Den kan enten lage kun en kopp kaffe hvis du er alene eller bare ønsker en kjapp kopp kaffe, og den kan også lage en hel kanne med kaffe. Denne kannen inneholder imponerende 12 kopper med kaffe noe som er mer enn nok til enhver glad kaffeelsker.

Denne er veldig lett å vedlikeholde og har en ganske så disket design som kommer til å passe helt utmerket inn på kjøkkenet ditt.

Det som imponerer oss mest er derimot at du kan bruke denne helt uten noe filter ettersom det kommer med et innebygd et, slik at du sparer både miljøet men også pengene dine. En annen ting vi likte godt var den innebygde timeren, denne timeren gjør at du kan våkne opp til lukten av nytraktet kaffe og slepper å bruke tiden din på å finne fram alt og slå den på tidlig om morgenen.

Klikk her

Wilfa Kaffetrakter For den som elsker smak

Denne kaffetrakteren fra Wilfa er utviklet av Tim Wendelboe, som er mest kjent for verdens beste baristaer. Denne er absolutt ingen uttak og leverer kanskje den beste smaken i vår test. Sammen med det unike og integrerte Flow systemet gjør den det enkelt å justere kaffemengden som du ønsker.

Kaffetrakteren fra Wilfa har vært den fineste å se på og kan betraktes som et kunstverk. Dersom du får venner på besøk, så vil dette absolutt være en fin ting å ha på kjøkkenbenken din. I skinnende rustfritt stål, så er denne ikke bare praktisk, men også renslig og stilig å se på. Dette er det ikke bare vi som sier, den har også blitt tildelt Red Dot Design Award for den unike og fine stilen.

Kaffetrakteren brygger med de mest optimale vanntemperaturene for den beste smaken gjennom hele prosessen. Det er jo flere ting som bidrar til den optimale smaken, og temperaturen er bare en av dem.

Varmesystemet gjør at kaffen alltid holder den optimale temperaturen og gjør at smaken av nytraktet kaffe varer til litt lengre enn vanlig.

Klikk her

Du er kanskje kjent med kaffe enten fra frokostbordet, eller på vei til jobb med en kopp kaffe eller bare bruker å drikke kaffe på jobb som et tidsfordriv. Vi har alle forskjellige preferanser og det kommer stadig mye måter å drikke kaffe på og ikke minst smaker osv.

Noen huskeregler for å brygge kaffe er at en skje kaffe er ment for omtrent 1 til 1.5 desiliter vann, avhengig av hva produsenten anbefaler og hva du ønsker selv.

Gjennom flere tester så hjelper vi deg til å gjøre en vurdering av hvilken kaffetrakter som passer deg best. Du må også tenke litt på hva du ønsker fra en kaffetrakter. Er du en som bare er fokusert på pris, eller går du heller etter smak. Ønsker du at kaffen blir ferdig så fort som mulig, eller er du villig til å ofre litt tid for å få det tilbake i smaken?

Kompressor test: Her er forbrukernes 4 favoritter
Hundemat test – Her finner du hundenes favoritter