Hundemat test – Her finner du hundenes favoritter

Den store hundemat-testen: Denne må du bare prøve ut!

Våre firebeinte venner akkurat som oss trenger god mat for å holde seg friske og raske. Ikke minst er maten nødt til å inneholde alle de næringsstoffene hunden måtte trenge i det livsstadiet der er i. Det er viktig å gi riktig mat, men vi må også passe på å ikke gi for mye mat heller. Dette er fordi det er anslått at omtrent 40% av alle hundene på verdensbasis er overvektige, dette kan skyldes at man gir feil mat til feil hund. For eksempel hvis din hund er ganske inaktiv, så er det viktig å ikke gi for som har mye energi, men dersom du har en aktiv hund som for eksempel en jakthund, så må du gi den mat som har riktig energinivå. Hundemat finnes det mye av på markedet, noen er tilpasset alle raser, mens andre produsenter har mat som er tilpasset kun en spesiell rase eller aktivitetsnivå.

BEST I TEST: Orijen Original

Som nevnt, så er riktig næring alfa omega for å ha en fornøyd og frisk hund som kan være aktiv. Dersom du ønsker bare det beste for hunden din, så er hundematen fra Orijen veien å gå. Denne får vår nummer en plass fordi den består kun av ferske råvarer og inneholder ingen konserveringsmidler noe vi setter pris på.

Orijen er kjente i markedet og blir laget av Champion Petfood, og her er det ingenting som er tilfeldig. Både produksjonen og det ferdige produktet er godt sjekket og kvalitetssikret av det velkjente systemet Good Manufacturing Principals. Dette er en femstjerners rett hunden din kommer til å elske. Dette er også en smaksbombe for hunden din ettersom det er laget av kylling og kalkun, lettsaltet fisk og egg. Dette kunne vi mennesker også klart å leve på spør du oss.

Klikk her

FourFriends Adult For de eldre hundene

Denne hundematen som er produsert av FourFriends er laget for de eldre hundene og passer alle raser som holder seg noe aktive gjennom dagen. Denne blir produsert av rent kyllingkjøtt noe som gir en velsmakende og god hundemat som dekker det daglige behovet som hunden din har av både energi og proteiner. Produsentens største fokus er velvære og helsen av en hund, og dette er noe de tar svært alvorlig. De vet at sunn hundemat kan forebygger sykdommer og gi vekst og sikre en skikkelig lykkelig hund som møter dagen med en logrende hale og glede i sjela. Med en lykkelig hund så kommer det naturligvis også en lykkelig eier.

FourFriends bruker dermed kun de beste råmaterialene og har ingen gluten eller andre tilsetningsstoffer som ikke er gunstige for hunden. Det kommer også med Aloe Vera som gir hundematen en smørende og andre gunstige effekter uten å ødelegge den gode og kraftige kyllingssmaken på maten.

De legger også ved et rasjonsskjema som forteller deg hvor mange rasjoner hunden din skal ha om dagen, og her må du bare vite hvor mye hunden din veier for å vite hvor mye mat hunden din skal ha. Det som er så fantastisk med et slikt skjema er at man ikke trenger å bekymre seg om hunden får i seg for mye eller for lite mat, men vil alltid være tilpasset vekten på hunden.

FourFriends er et ypperlig valg for en voksen hun og støtten akkurat den utviklingen.

Klikk her

FourFriends Puppy Valpens beste venn

Du vet allerede fra vår nummer to at FourFriends leverer bare det beste av kvalitet, og denne er ikke noe unntak. FourFriends Puppy er tilpasset den aktive voksende, nysgjerrige og lekne valpen du har i huset. Denne hundematen kommer til å gi masse kjærlighet til både deg og valpen din.

Råvarene er naturligvis 100% rene og gir en herlig og god smak av kylling som valpen din kommer til å sette pris på. FourFriends tar ikke noen snarveier med hundematen og resultatet de har klart å produsere er rett og slett en femstjerners luksusmat og din valp til en grei pris. Kyllingen og proteinen som kommer i maten er med på å støtte en valp i utvikling og dens muskler. Det er også tilsatt omegasyrer som bidrar til bedre helse og ikke minst er utrolig viktig for hjertet og blodårene til valpen.

Sekkene kommer i forskjellige størrelser, og kommer til å vare ganske så lenge ettersom det er begrenset hvor mye mat en valp skal ha i løpet av en dag. Her får du virkelig hundemat for pengene dine. Det kan spises som det er, men kan også bli blandet med vann hvis det er enklere for din valp.

Klikk her

Når du skal bestemme deg for hundemat, så må du se på hva det er laget av som for eksempel hvor mye kjøtt det produktet inneholder, er det noe din hund reagerer på, er vitamininnholdet passende til din hund. Selgere i butikken står mer enn gjerne klare for å hjelpe deg med å velge riktig dersom du er usikker på akkurat hva som passer din hund.

Prisen er også en faktor for mange hundeeiere, og mange tror at man må betale utrolig mye penger for god hundemat, men det er slettes ikke faktumet. Vi anbefaler derimot å styre unna de aller billigste merkene fordi disse har gjerne avvik mellom det som står på emballasjen og det som faktisk finnes i maten, det kan også være at disse er ganske næringsfattige med mye karbohydrater og gir ganske så lite smak. Dersom du går etter et merke som er populært og har gode anmeldelser slik som vi skriver om under, så vil du komme en lang vei både med tanke på pris og hva maten inneholder. Du vil kunne få det beste av to verdener – en lykkelig og frisk hund og fornuftig pris.

Kaffekvern test – De 3 beste på markedet
Jaktdress test: Stor test av