Beste Bæremeis Test: Disse er de 3 beste i 2021

Hvordan Velge Bæremeis

Å være ute på tur er en fryd og glede for både voksne og barn, og det er en veldig fin måte å introdusere naturen til barnet og sørger for at du som en forelder også kan få gleden av å nyte den friske luften selv etter at du har fått deg et barn i hjemmet. Vi har tatt veien til butikken og testet bæremeisene de hadde på tur for å komme til en konklusjon, gjett om dette var både hardt og tungt, men vi har gjort skittenjobben for deg slik at du slipper det.

Før vi kaster oss ut i resultatet, så vil vi gjerne informere deg om enkelte ting du bør tenke på når du velger deg en bæremeis. Det er gjerne to stykker som kommer til å bære denne på seg, og det er utrolig viktig at denne kan justeres i ulike høyder og lengder slik at den sitter godt på.

Deuter Kid

Høyde: 78cm

Bredde: 43cm

Dybde: 25.4cm

Etter vår lange test ble Deuter sin den klare favoritt. Denne leverte et komfortabelt resultat for både oss voksne, men ikke minst så var den en favoritt blant barna.

Skulderstroppene var veldig enkle å justere og hoftebeltet var komfortabelt og satt godt rundt midten for optimal komfort. Godt humør hos de voksne fører fort til godt humør blant barna.

Sekken er veldig stor og har et stort hovedrom som gir massevis av plass til lengre turer, men fungerer også som noe oppbevaring når man har vært på butikken. På sidene er det lokalisert rikelig med lommer slik at man har plass til små snacks om man blir fysen underveis i turen. På toppen av sekken er det også plass til å legge noe og den er godt egnet til å legge noe vann der for å drikke det på turen.

Klikk her

Fillikid Bæremeis Mest per krone

Hvis din lokale forhandler har solgt ut Deuter sin og du kanskje ikke ønsker å bruke all verdens med penger på en bæremeis, så er Fillikid sin bæremeis absolutt å anbefale. Sekken var veldig enkel å justere og har et ergonomisk design som gjorde det enkelt å ha dem med oss på tur rundt omkring og ikke minst var den komfortabel for både rygg og nakke når man hadde den på ryggen

Vi oppdaget at denne bæremeisen var like komfortabel som vår nummer 1, men den var noe tynnere rundt hoftene, noe som gjorde at det kunne bli litt ukomfortabelt i lengden.

Som på de fleste andre bæremeiser, så har denne heller ikke noe mangel på oppbevaring rundt omkring som gjør turen noe gøyere. Her kan man plassere flasker og snacks så mye man klarer, men husk at du skal bære dette på ryggen, så ikke fyll opp altfor mye.

På toppen av sekken er det lokalisert et stort trekk som beskytter barnet mot all slags vær, noe som er hyggelig for barnet, men kanskje ikke like gøy for de voksne.

Klikk her

Ergobaby 360 Hverdagshelten

Det er ikke alltid man skal gå på fjellturer med en bæremeis, og man har kanskje bare bruk for en i hverdagen slik som for eksempel å gå til din lokale matbutikk eller bare noen korte turer i byen.

Meisen er laget av tykt og komfortabelt materiale noe som gjør alle fire posisjonene meget komfortable for både de voksne, men ikke minst for de aller minste.

På denne ser du kanskje at selene og hovedrommet er mye mindre enn på de andre to, men så er ikke denne en bæremeis som du ville ha tatt med opp til fjellet. Selv med mindre seler, så kjente vi ganske lite til noe ubehag med denne bæremeisen, men vekten vil bli betydelig med enn de andre.

Lagringsplass er det ikke mye å skryte av, det er i grunnen ingen lagringsplass i denne, noe som gir mening ettersom den er laget for hverdagen og ikke for å ha med opp på fjellet. Dersom du skal kjøpe en bæremeis for hverdagskosen og ikke har tenkt å bruke den på tur, så er Ergobaby 360 absolutt en å gå for.

Klikk her

Hvor gammelt skal barnet være?

Den anbefalte alderen er rundt 6 måneder fra de fleste produsenter, men vi fant ut at barnet bør være sterkt nok til å kunne sitte rett selv da dette sparer mye tid og krefter for alle parter, og føles også noe mer sikkert.

Komfort

De fleste bæremeiser er mer eller mindre lik hverandre. Det som skiller en god bra en perfekt bæremeis er nemlig komforten den leverer, både for den som bærer, men ikke minst for de aller minste som skal sitte i den.

Luftig

Dersom du skal gå på lange turer i solen på fjellet, så er det å ha luft mellom barnet og sekken og deg og sekken helt essensielt for å ikke smelte vekk i solsteiken. Her er det viktig at det blir brukt gode materialer, men også at det er bygget på en ergonomisk måte slik at det blir mulighet for luft å komme inn.

Organisering

Å ha på en bæremeis tar hele ryggen med en gang, så hvor skal man få plass til all snacken på turen? Som du kanskje har skjønt, så er det viktig å ha lagringsplass hvis du skal på tur, men dersom du bare skal bruke den i byen eller til butikken, så er ikke dette noe du trenger å bry deg om eller tenke på. Når vi testet så ble lagring noe vi måtte ha ettersom våre turer var veldig lange, men de fleste bæremeiser løste dette på en fin måte

Ekkolodd Test: Markedets 3 Beste Ekkolodd i 2021
Hekksaks Test: Markedets 3 Beste Modeller