Beste drill test – Disse er verdt pengene i 2021

Den Store Drilltesten – Her er de BESTE drillene

 Man kommer til et punkt i voksenlivet hvor man må borre noen hyller eller skuffer, og da trenger man plutselig en drill. Går man til butikken, så ser man en haug av forskjellige driller og ekstra utstyr som kan være med. Produktbeskrivelsene kan gjerne være vanskelig å lese og når man ikke er forberedt på hva man trenger, så kan dette bli veldig vanskelig.

Dewalt DCD791P2

Dette er bare den drillen de fleste drømmer om. Her får du en kombinasjon av rå styrke, komfort og ikke minst utrolig enkel å bruke. Kvaliteten på denne er flere nivåer over alle andre og styrken er det heller ikke mange som klarer å etterligne.

Denne kommer med en børsteløs motor, noe vi anbefaler, og med denne motoren så er det som å borre gjennom luft. Denne borrer opptil 40mm uten noe problem eller knurring, men stopper rundt 40mm. Det som overrasket oss mest var hvor komfortabelt og ergonomisk det var å holde denne og dens praktiske funksjoner. Vi brukte den i flere timer uten at vi synes at det var ukomfortabelt. Så om du har større prosjekter hjemme eller bare bruker drillen i lengre perioder, så er dette absolutt noe man må gå for.

Prisen på denne kan virke litt stiv og kraften er kanskje ment for de største prosjektene, så dersom du tenker mest på pris, så anbefaler vi deg å sjekke ut nummer 2 eller nummer 3 om du ønsker en full pakke.

Klikk her

Bosch GSR 12V-15 Mest Per Krone

Hvis du synes at du kanskje ikke trenger det kuleste du finner i butikken, så anbefaler vi Bosch sin drill. Denne et mye rimeligere alternativt og man får også naturligvis mye mindre kvalitet og kraft. Batterier på denne drillen er lagret i håndtaket noe som i seg selv er praktisk for størrelsen sin del, men vil være relativt ukomfortabel å holde over lengre perioder. LED lyset som kommer med er noe svakt, så dersom du trenger noe ekstra lys, så anbefaler vi deg å jobbe med en lommelykt heller, eller bare lys fra mobilen din.

Selv om denne drillen har noen mangler her og der, noe man selvfølgelig må forvente til denne prisen, så synes vi at denne passer helt utmerket dersom du bare bruker drillen i små intervaller hjemme til å skru fast en dør eller andre småting. Dersom du ønsker mer kraft, men ikke vil bruke all verdens med penger, så anbefaler vi deg nummer 3 i vår test.

Klikk her

Dewalt DCD777D2K-QW Best For Nybegynnere

Dersom du ikke eier en drill hjemme og ønsker å kjøpe deg en som både klarer store og små prosjekter og ikke minst er bygget av kvalitet. Da anbefaler vi denne drillen. Her får du også med et helt sett, noe som passer for deg som kanskje ikke har så mye hjemme. Du vil få med to batterier slik at du alltid har et batteri klart dersom du skulle trenge drillen. Samtidig kommer det med masse annet utstyr til drillen.

Dewalt har alltid levert kvalitetsprodukter, og her har de slått til også. Denne har vært utrolig komfortabel å holde, og du kan jobbe i flere ulike posisjoner uten at det kjennes dårlig ut. Vekten er samtidig heller ikke stor slik at det ikke kommer til å plage deg. Dersom du kanskje jobber alene på mange prosjekter, så er det betryggende å vite at på denne drillen, så kan du skifte bits med bare en hånd slik at du kan trygt jobbe alene, men samtidig spare tid. Denne drillen kommer med to gir som gir deg et stort dreiemoment for alle typer oppdrag du måtte ha.

Med denne drillen så har du mer en nok kraft og hastighet til å gjennomføre selv store prosjekter hjemme på ganske kort tid. Dersom du bare har så prosjekter hjemme, så kan det være du bør gå for en annen. Denne kommer derimot med et komplett sett noe få andre gjør.

Klikk her

Noen ting du bør tenke på før du bestemmer deg for en drill:

Batteri

Noe av det viktigste en drill har og som du absolutt er avhengig av for at den skal fungere i det hele tatt er naturligvis batteriet. Dette må være av høy kvalitet for å kunne jobbe i lengre perioder, men dersom du bare bruker den i ny og ne i korte perioder, så er kanskje ikke dette det viktigste du trenger å tenke på. De fleste batterier er 18V, noen er 12V også, men disse er for virkelig små prosjekter hjemme. Vi anbefaler litiums batterier da disse gir mer kraft sammenlignet med gamle batterityper.

Motor

Batterier er ikke alt, og motoren kommer til å være en viktig faktor for hvilken drill du skal velge. Som ofte så er det jo større jo bedre, det gjelder også her. De fleste er børsteløse motorer, og dette er noe vi anbefaler ettersom det har blitt vist at disse varer lenger og gir samtidig mer kraft sammenlignet med gamle modeller og motortyper.

På noen driller kan du oppdage at det finnes gir. Det er gjerne ikke like mange gir som på en sykkel eller bilen, men dette er absolutt et nyttig element dersom du jobber både med små og store prosjekter. Her kan man enklere tilpasse drillen til de arbeidsoppgavene som du står ovenfor.

Så før du tar turen til butikken, reflekter litt over hva du ønsker fra en drill. Hvor mye har du tenkt å bruke den hjemme, og er kvalitet noe du ser etter, eller holder det med en veldig enkel drill.

Top 3 Jaktradio
Sovepose test – Markedets 3 beste soveposer