Den store isbitmaskin-testen 2021: Her er våre favoritter

Er du sånn som oss og liker isbiter i drinken din? Vi liker heller ikke at vi må gå på restaurant eller hotell for å kunne nyte noen isbiter, og har bestemt oss for å teste ut isbitmaskiner for å fortelle deg hvilken som er best og hva du bør tenke på før du kjøper en. Det er alltid forfriskende med et glass med noe kaldt inni, spesielt når det er varmt ute. Her synes vi at dette bør man kunne unne seg hver dag.

Det er som regel to typer isbitmaskiner man finner på markedet. Du har de som er lette å bære og så har du også de som er bygd inn i et skap slik som for eksempel et kjøleskap. Selv om det bare finnes to typer, så vil disse komme i forskjellige størrelser, kvaliteter og kan variere mye fra hverandre og det er derfor vi har bestemt oss for å ta en nærmere titt på dette og se hvor gode de faktisk er.

Det er selvfølgelig en tredje mulighet, og det er nemlig å selv lage isbiter i frysen, men dette tar både plass i frysen og man må alltid fylle dem på igjen. Dette gjør det vanskelig å ha besøk som alle skal ha isbiter i drinken sin og det er derfor vi har valgt å ikke ta det med som en mulighet. En isbitmaskin er ikke noe man nødvendigvis trenger å ha hjemme, men er heller et luksusprodukt som kan gjøre hverdagen din litt gøyere og bedre. Å kjøpe en isbitmaskin vil dermed være en grei investering hvis du liker å bruke isbiter og de fleste er lette å ta i bruk og er klare til å bli brukt på bare 1-2-3.

Wilfa Isbitmaskin ICE-12S BEST I TEST

Alle de problemene med vanlige måter å lage is på forsvinner rett ut av døren med denne stilfulle isbitmaskinen fra Wilfa. Denne superkule og stilige maskinen vil du ikke klare deg uten med en gang du har den. Den lager hele 70 isbiter i timen og kan også lage dem i to forskjellige størrelser slik isbitene passer de glassene man har tenkt til å servere dem i, det blir jo faktisk ikke kulere enn det.

Dersom den er konstant på døgnet rundt, så vil denne servere deg hele 12 kilo is per døgn, noe som kommer til å holde for de fleste arrangementer man har hjemme og selvfølgelig mer enn nok til personlig bruk også. Du kan uten problem invitere naboen over på noe kaldt å drikke, denne vil få mennesker til å komme sammen.

Det er kjempeenkelt å ta den i bruk, og det eneste man trenger å gjøre er å fylle på vann i maskinen, velge ønsket størrelse du vil ha på dine isbiter og så bare trykke start. Hvor mye enklere kan man få det? Dersom det blir noe vann igjen etter at den er ferdig med å produsere is så er dette heller ikke noe problem. Dette kan du kvitte deg med gjennom en ventil på maskinen.

Denne isbitmaskinen har vi bare lengtet etter. Med det stilige designet og kompakt størrelse, så var dette en soleklar vinner for oss.

Klikk her

CASO CS3301 ICEMASTER PRO

En god nummer to er den profesjonelle isbitmaskinen fra CASO. Med denne vil du aldri trenge å bekymre deg for at noen drikker varme drikker med dårlig smak. Denne maskinen kan produsere hele 500 gram til kalde isbiter i timen, og kan produsere nye isbiter på bare 6-13 minutter. Går man tom, så er det ikke lenge man må vente på nye isbiter.

CASO sin isbitmaskin rommer hele tre liter vann og er en enorm kapasitet med tanke på størrelsen og tar ikke mye plass heller noe som er veldig praktisk å ha i en leilighet eller på kjøkkenet. Maskinen veier ikke så mye heller og er veldig enkel å flytte på dersom du ønsker å flytte på den når man ikke har gjester på besøk. Akkurat som nummer en så kan denne også lage isbiter i forskjellige størrelser noe som er praktisk dersom man har forskjellige glass eller vil variere litt på størrelse.

Denne kommer også med gode sikkerhetsløsninger slik som at dersom vannet er tomt eller maskinen er fylt opp, så vil den slå seg av automatisk og det vil ikke være noe problem hvis man plutselig glemmer å slå den av for en grunn.

Klikk her

Emerio Isbitmaskin

Den stilige og moderne stilen levert av Emerio er bare helt fabelaktig. Laget av rustfritt stål, så vil denne være et komplement til ditt kjøkken og vil gli rett inn i et moderne kjøkken – fordi hva er vel et kjøkken uten en isbitmaskin?

Maskinen lager perfekte isbiter på noen få minutter, og her vil man i motsetning til de andre kunne få isbiter i hele tre forskjellige størrelser – alt fra små, mellomstore og store, så vil man her kunne lage isbiter som passer alle mulige glass man kan tenke seg. På et døgn så kan denne lage hele 12 kilo med isbiter som mest sannsynlig vil være nok til de fleste fester og sammenkomster.

Emerio maskinen kommer også med et digitalt display slik at man kan styre alt gjennom den noen problemer. Det eneste du må gjøre her er å fylle på vanntanken som rommer 2,2 liter, velge ønsket størrelse og trykke på start. Når isbitene er ferdige, så vil du høre en lyd fra isbitmaskinen om at de er ferdige og klare til å nytes.

Klikk her

Denne maskinen er kompakt og kan enkelt bli tatt med på hyttetur så lenge man har tilgang til strøm og vann.

Den beste GPS testen: Hvilken bør du skaffe deg?
Vi har testet de beste liggerunderlagene: Her er våre favoritter